Boerderijtuinen
Image default
Aanbiedingen

Welkom Almelo ! Wij zijn jouw makelaar

Hallo! Wij zijn jouw makelaar in Almelo ๐Ÿ™‚

Wonen in Almelo is een genot. De stad heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan en dat is te zien. Een nieuw stadscentrum, nieuwe woonwijken en opknapbeurten her en der hebben Almelo omgetoverd tot een echte stad in Twente. Hier wil je dus zeker wonen! En hoe je dat het beste bereikt? Samen met het team van Marcel Kon makelaars natuurlijk.

Het team van Marcel Kon is een jong, dynamisch en vernieuwend makelaarskantoor voor Almelo en omgeving. Wij doen het allemaal nét even anders en dat werpt z’n vruchten af op de Almelose woningmarkt en bedrijfsvastgoed. Wil jij daarom niet afwachten tot er iets op funda staat, maar pro-actief alvast op zoek gaan naar woningen die te koop staan in jouw favoriete wijk? Of wil je juist verkopen onder de meest gunstige voorwaarden? Dan zijn wij dé uitgewezen partij voor jou. Alles wat we doen, doen we persoonlijk met onze klanten en met een goed vertrouwd gevoel.

Vind je woongeluk bij Marcel Kon

Een huis kopen is niet niks. Je gevoel moet goed zijn, je moet er blij van worden en dat snappen we helemaal. Het moment dat je je huis betreedt moet je het gevoel krijgen dat dit het is! En precies voor dat gevoel gaat ons team voor je aan de slag met locatie, woonwensen en inrichting. Soms zien we ook veel potentie waar je even ‘doorheen’ moet kijken. Ook dat is natuurlijk ons vak uit ervaring. Neem dus contact met ons op en geef je wensen door. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Wij kennen de markt als geen ander

Dankzij onze gunstig ligging in Twente en twee locatie, in Enschede en Borne, hebben we een uitstekende dekking in de hele regio en hebben we daarom ook veel ervaring en kennis van de woningmarkt in Enschede, Haaksbergen, Almelo, Hengelo, Borne en aangrenzende gemeentes. Twente heeft dus geen geheimen voor ons team en daar kun jij je voordeel mee doen. Wil je groen wonen, duurzaam wonen of juist vrijstaand wonen? Een klushuis of een huis die al helemaal kant-en-klaar te betreden is. De keuze is enorm en wij helpen je daar natuurlijk graag bij.

Alles ontzorgt dus geen stress!

Bij het kopen van een huis komt er meer op je af dan je denkt. Vooral als het je eerste huis betreft weet je soms niet wat er allemaal moet gebeuren. Handig dus als ier een contactpersoon voor je is die alles voor je regelt. Denk aan afspraak plannen, woning bezichtiging, waardebepaling, onderhandelen, een bouwcheck en een uiteindelijke koopovereenkomst. De definitieve koop vind pas plaats als de akte is gepasseerd bij de notaris. Hoe dit allemaal in z’n gang vertellen we je graag rustig onder het genot van een kop koffie. Onze NVM makelaars zijn getraind om al deze stappen goed, netjes en professioneel met je door te lopen zodat je niets mist en altijd op de hoogte bent. We nemen dit soort zaken allemaal uit handen zodat jij je kunt focussen op belangrijke dingen.

Huis verkopen in Almelo? Laat ons je helpen

Ok, je bent er zeker van. Je wilt je huis verkopen in Almelo. Leuk en spannend! Hoe ga je het aanpakken? Hoe krijg je de juiste aandacht en belangrijk hoe vind je de juiste koper die de beste prijs betaald. Simpel. Je schakelt de verkoopmakelaars in van Marcel Kon. We laten je woning professioneel stijlen én fotograferen. Daarna maken we een video die de koper een kijkje geeft van alle ins- en outs van het huis. Een virtuele tour dus! Al deze informatie inclusief een goede omschrijving van het huis promoten wij voor jou op funda.nl, onze website, social media en via onze eigen netwerken. Zo bereik je maximale exposure voor je woning. Wil jij ons helpen? Like, deel en tag op onze social media kanalen en vergroot de advertentie onder je eigen vriendenkring ๐Ÿ˜‰

Wij regelen óók jouw taxatierapport!

Jazeker! Want wil je een huis kopen dan is het van belang dat je weet wat het huis daadwerkelijk waard is. Hiervoor is een gevalideerd taxatierapport nodig die opgesteld moet worden door een NWWI erkende woningtaxateur. Je raad het al, ook die hebben we bij Marcel Kon makelaars. Alles onder één dak!

Dit rapport is dus 100% gevalideerd en voldoet aan alle richtlijnen vanuit wet- en regelgeving. Met dit rapport kun je naar iedere geldverstrekker in Nederland om een hypotheek aan te vragen. Maak nu een afspraak via enschede@marcel-kon.nl of bel ons via 053 – 430 7370

https://www.jahnigterbraak.nl/woningen