Boerderijtuinen
Image default
Cadeau

Wordt er binnenkort iemand 50 in jouw familie?

Misschien is je moeder, oma of tante binnenkort wel jarig. En stel dat ze nou 50 jaar wordt, dan kan je een hele leuke Sarah pop huren voor diegene. Als je 50 wordt kan je dit niet zomaar voorbij laten gaan. Het is vaak toch een mijlpaal voor de meeste mensen en dit geeft een reden om een leuk feestje te geven. Bij dit feestje hoort natuurlijk de nodige versiering met 50 jaar erop. Een opblaaspop maakt deze versiering helemaal af en je weet zeker dat iedereen in de straat en het dorp weet dat jij die dag 50 jaar geworden bent.

Verschillende soorten poppen

Je weet dat je in ieder geval een pop nodig hebt voor een vrouw die 50 wordt, maar er zijn natuurlijk ook nog verschillende soorten Sarah poppen. Je hebt bijvoorbeeld een Sarah pop op een motor, Sarah met een wandelstok, een Achterhoekse pop of een pop met een rollator. En mocht de jarige vrouw in kwestie bijvoorbeeld een zuster zijn als beroep is er ook nog een Sarah pop verkleed als zuster. Ook zijn er nog extra grote poppen van bijvoorbeeld 4,5 meter hoog. Zo is er voor iedereen wel een bijpassende pop te vinden.

Hoe kom je aan zo’n grote pop

Als je er over uit bent wat voor soort pop je zou willen huren voor iemand of misschien voor jezelf moet de pop er natuurlijk nog wel komen. Je kan een Sarah pop meestal huren bij een feestwinkel of je kunt op het internet zoeken naar een webshop die ze verhuurt. Op deze manier hoef je zelf geen een aan te schaffen, want je gaat de pop waarschijnlijk maar een keer gebruiken. Het huren van deze poppen gaat tegenwoordig heel makkelijk. Je kan dan online aangeven welke je wil en dan kan je die zelf ophalen of laten bezorgen.