Boerderijtuinen
Image default
Cadeau

WyJ MGS Elite M 3x3x3

WiJ werkt er hard aan om aan de behoeften van speedcubers te voldoen. Begin 2020 mikken ze nog op het middenbudget prijssegment en rekenen ze niet op meer. Maar in hun niche doen ze geweldige dingen die aandacht verdienen.

Er zijn veel innovatieve oplossingen in deze kubus. Hier kunt u bijvoorbeeld de sterkte van de magneten wijzigen en de veerspanning met uw vingers aanpassen.
De speedcubers merkten op dat de fabrikant de torsie heeft verbeterd ten opzichte van de oude MGC v2. De nieuwe kubus is vrijer, soepeler en sneller. En hoewel deze kubus nog geen top-end kan worden genoemd, kan hij er onrealistisch snel op worden gemonteerd.
Als u de sterkte van de magneten niet prettig vindt, kunt u een schroevendraaier gebruiken om deze opnieuw af te stellen. In totaal heb je twee posities. Op de inpaking met magneten zit een pijltje, zodat u zich niet vergist.

Deze kubus kost relatief weinig. Voor dat soort geld krijg je niet zo’n aanpasbare puzzel. En het draait erg goed. En als u niet meer premium biljetten van drie roebel heeft, is de WyJ MGS Elite M 3x3x3 een uitstekende optie. – Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be