Boerderijtuinen
Image default
Auto's en Motoren

Bij 123 Theorie weet je zeker dat je slaagt!

Is het echt mogelijk je theorie in 1 dag te halen? Bij 123 Theorie zeker wel! En als je je nu opgeeft, kom je in aanmerking voor een tijdelijke aanbieding. Op dit moment kost de complete cursus slechts €99. Je krijgt hier een slagingsgarantie bij. Dit betekent dat -mocht je de eerste keer zakken- de tweede training gratis is. Voor het examen moet je wel een bijdrage betalen van €33. De hier genoemde prijzen kunnen in de loop van de tijd veranderen, dus houd de site 123-theorie .nl goed in de gaten!

Leerproblemen of angst voor examens?

Het is gebleken dat jongeren met ADHD, dyslexie, faalangst en taalproblemen veel baat hebben bij de eendaagse 123 Theorie-opleiding. De docenten weten precies wat deze leerlingen nodig hebben. Pluspunten zijn verder dat je geen dure boeken hoeft aan te schaffen en dat de training en het examen op dezelfde dag plaatsvinden. Je krijgt handige ezelsbruggetjes om het geleerde te onthouden, je oefent met examenvragen en wordt ’s middags hoogstpersoonlijk naar het CBR gebracht.

Dagcursus autotheorie

De dagcursus theorie van 123 Theorie is populair. En de belangrijkste reden daarvoor is natuurlijk dat vrijwel iedereen direct de eerste keer slaagt. Wil jij ook snel je auto theorie halen? Geef je dan online op. Het werkt als volgt. Op www. 123-theorie .nl staat een formulier waarop je je woonplaats, voornaam, achternaam, geboortedatum, emailadres, adres, telefoonnummer en eventueel aanvullende gegevens kunt invoeren. Aan het eind van de lijst wordt gevraagd of je akkoord wilt gaan met de algemene voorwaarden en het privacy statement. Heb je dat gedaan? Klik dan op het gele blokje met ‘inschrijven’.

 

Zodra je gegevens binnen zijn bij 123 Theorie, word je officieel geregistreerd. Per mail krijg je vervolgens een bevestiging van een en ander. In die mail staat waar je je hoe laat moet melden en wat je mee moet nemen. Bij het cursusbedrag is naast de opleiding zelf het volgende inbegrepen: een lunchpakket, het vervoer naar de examenlocatie van het CBR en je persoonlijke examenreservering.

https://www.123-theorie.nl/