Boerderijtuinen
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd haal je meteen je auto theorie-examen

Met de hulp van Gelijk Geslaagd is het geen probleem meer om je auto theorie examen in 1 keer te halen. Doe ook mee met onze theoriecursus auto en je hoeft niet meer te stressen voor het examen of bang te zijn dat je het niet zal halen. Onze unieke theoriecursus zit zo slim in elkaar dat er niemand is die zijn of haar theorie certificaat niet kan halen.

Wat maakt onze theoriecursus zo uniek?

Om te beginnen: onze theoriecursus duurt maar 1 dag. Denk je nu bij jezelf;  het gaat mij nooit lukken om alle auto theorie binnen 1 dag aan te leren? Geloof ons, dat lukt je wel! Zelfs de lastige stof zal je gewoon goed onthouden. We hebben handige trucjes en ezelsbruggetjes voor je waardoor het makkelijker wordt om de moeilijke theorie te onthouden. Ook geven we je goede tips waar je echt iets aan hebt. Omdat wij precies weten welke vragen ze bij het CBR tijdens het examen gaan stellen bereiden we je hier vanzelfsprekend extra goed op voor. Bij ons leer je niets teveel en natuurlijk niets te weinig.

De theorieles wordt klassikaal gegeven. Ter ondersteuning van de les laten we duidelijke praktijkvoorbeelden van verkeerssituaties zien. Veel mensen zijn visueel ingesteld, dat wil zeggen dat ze theorie beter begrijpen en makkelijker kunnen onthouden als ze daarnaast kunnen kijken naar foto’s en plaatjes met de desbetreffende verkeerssituatie. Tijdens onze les is er continu ruimte om vragen te stellen. Aarzel dus niet en stel gewoon je vraag als je iets niet begrijpt, de docent zal het je uitleggen tot het helemaal duidelijk voor je is. En van vragen van anderen kan jij ook weer leren.  

Wanneer alle lesstof is behandeld mag iedereen oefen examens gaan maken. Hiermee ontdek je hoe het examen van het CBR er uitziet en merk je of je alle theorie goed genoeg kent.

Auto, motor en scooter

Je kan bij ons een theoriecursus voor auto, motor en scooter volgen. De cursus voor de auto en motor theorie duurt 1 dag, de scooter theorie cursus duurt 2 dagen.   Zowel de auto, motor als scooter theoriecursus bieden wij aan op diverse plekken door het land.

Doe ook mee, je zal zien dat onze cursus werkt!

https://www.gelijkgeslaagd.com/