Boerderijtuinen
Image default
Dieren

Bij Birdsupply vind je alle vogel artikelen

Of het nou een kip, een duif of jouw exotische vogel is, Birdsupply heeft alles wat jouw vogels nodig hebben om zich goed te voelen! Tegen betaalbare prijzen vind jij makkelijk het gene wat jij nodig hebt voor jouw vogel. De overzichtelijke en goed beoordeelde website van Birdsupply geeft de mogelijkheid om in een mum van tijd de artikelen te vinden.

Denk hierbij aan:

  • Bodembedekking
  • Voersilo’s
  • Vogelvoer
  • Kooien
  • Vogelvoer

En nog veel meer!

Vogelbenodigdheden

Bij benodigdheden voor vogels kun je overal aan denken. Te beginnen bij de bodembedekking, dit is een belangrijk en hygiënisch punt voor jouw vogels. Denk hierbij aan beukenhout snippers, deze zijn 100% natuurlijk, gezuiverd en gedroogd. Maar ook schelpenzand is een goede bodembedekking, hier zitten van nature mineralen in wat de vogels nodig hebben voor een betere vertering.

Vogelvoer

Naast hygiëne is voeding voor vogels een erg belangrijke kwestie. Op Birdsupply is van alles te vinden voor jouw vogels. Ei voer is bijvoorbeeld belangrijk voor een dieet van je vogel, hier zit een bron van vitamines in en het heeft een hoog proteïnegehalte. Maar vergeet je vogel ook niet eens te verwennen met een trosgierst of meelwormen.

Verlichting en broedmachines

Voor professioneel gebruik is ledverlichting natuurlijk belangrijk, maar ook broedmachines zijn onmisbaar. Denk hierbij aan een infrarood warmtelamp of een warmteplaat om jouw nieuwgeboren kuikens warm te houden. Na een tijdje zijn jouw kuikens groot en wil je ze misschien verkopen, hiervoor heeft Birdsupply “openbaar vervoer’’. Met deze doosjes of tassen kun jij je vogels met een gerust hart vervoeren.

Kooien

Birdsupply heeft vogelkooien in verschillende soorten en maten. Ben je een verkoper? Of gewoon een hobbyist? Dan is een volière voor vogels onmisbaar. Wil je liever je vogel gezellig in je huiskamer hebben? Dan zijn er kleinere kooien zoals een parkieten -of kanariekooien. Ook zijn er toepasbaarheden voor de kooien te vinden op Birdsupply. Vergeet vooral ook niet het speelgoed! Door speelgoed kunnen vogels zich vermaken en het voorkomt dat je vogel zich gaat vervelen. Daarnaast houdt speelgoed jouw vogel energiek, omdat je vogel bij het spelen telkens in beweging blijft.

https://www.birdsupply.nl/