Boerderijtuinen
Image default
Kinderen

Dé plek om voor je baby bijtspeelgoed via de webshop te kopen

Ben je op zoek naar een webshop met divers bijtspeelgoed voor je baby? Bij Baby’s en Bijters vind je een ruim assortiment aan bijtspeelgoed. Naast onze siliconen bijtringen vind je nog tal van andere babyspullen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan speentjes, haaraccessoires, slabbetjes of swabbles van het merk Mushie swabbles en slaapzakken. De producten die wij verkopen zijn grondig getest en gecertificeerd. Originaliteit, veiligheid en kwaliteit staan bij hen centraal.

Een bijtring is dé oplossing voor je baby tijdens het krijgen van tandjes

Krijgt je baby last van tandjes? Dan is het bijtspeelgoed uit onze webshop voor je baby de perfecte oplossing! De bijtringen zijn gemaakt van siliconen en zorgen voor pijnverlichting bij doorkomende tandjes. De bijtringen masseren het tandvlees van de baby, wat ervoor zorgt dat de baby minder pijn ervaart tijdens het doorkomen van de tandjes. De ringen zijn gemaakt in de vorm van speelgoed en sommige merken verkopen zelfs handgemaakte bijtringen van natuurlijk rubber. Het bijtspeelgoed voor je baby dat verkocht wordt via de webshop is milieuvriendelijk, natuurlijk en niet giftig voor je baby. 

De bijtringen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en figuren

Naast de leuke figuurtjes waarin het bijtspeelgoed via de webshop wordt verkocht, zijn deze ook nog eens te verkrijgen in verschillende leuke kleurtjes. Ook de bijtveren, die exclusief te bestellen zijn via onze webshop, komen in verschillende kleuren. De unieke bijtveren zorgen voor de pijnverlichting en bevorderen de motoriek van je baby. Dit komt door de unieke vorm van de bijtveer en de verschillende structuren. Heb je vragen over een van de bijtringen? Of heb je misschien vragen over een van onze andere producten uit de webshop? Twijfel niet en stuur gerust een mail naar de webshop! De vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen.