Boerderijtuinen
Image default
Kinderen

De fijnste baby spa in de wijde omgeving van Amsterdam

Wil jij je baby ook een keer heerlijk laten verwennen bij een spa in de omgeving van Amsterdam? Maak dan een afspraak bij de vestiging van Petit Pas in Volendam! In deze baby spa komt je kindje helemaal tot rust met een van de heerlijke wellnessarrangementen die deze spa rijk is.

Kom samen met je baby volledig tot rust

Deze baby spa nabij Amsterdam is de ideale locatie om jouw baby volledig tot rust te laten komen. Vaak merk je aan een kleintje dat hij of zij erg onrustig is. Nare dromen, sensorische overprikkeling of gewenning aan een nieuwe omgeving – het zijn allemaal redenen waarom je baby misschien iets minder lekker in zijn of haar vel zit. Dan kan het helpen om een ontspannend arrangement te boeken bij deze baby spa in de buurt van Amsterdam. Petit Pas heeft meerdere vestigingen in de regio, waaronder in Volendam en Edam. Hier kun je terecht voor verschillende arrangementen voor zowel baby als mama! Voor je kleintje kun je een afspraak maken voor een unieke baby float-ervaring, baby yoga waarbij je unieke manieren leert om de gewrichten van je kindje soepel te houden of een ontspannende babymassage. Ook voor mama is er genoeg mogelijkheid tot ontspanning; boek een zwangerschapsmassage, zwangerschapsyoga- of fitness of kies er na je bevalling voor om terug in shape te komen met het na-zwangerschapsfitnessprogramma.

Boek jouw ontspanningsmomentje eenvoudig via de website

Wil jij graag gebruikmaken van een van de diensten bij Petit Pas? Wacht dan niet langer en maak meteen je afspraak! Via het boekingssysteem op de website kun je meteen een heerlijk moment voor jezelf of de kleine inplannen. Lukt het je niet om de reservering online te plaatsen of heb je eigenlijk nog vragen over de dienstverlening bij deze baby spa nabij Amsterdam? Schroom dan niet om een e-mail te sturen of te bellen! De contactgegevens zijn te vinden op de website.