Boerderijtuinen
Image default
Kinderen

Hoe kun je op de fiets spullen meenemen?

Hoe kun je op de fiets spullen meenemen?

Je fiets is misschien in zijn beste vorm als hij niet wordt belast door meer dan de berijder, maar het kan ook een verdomd fijn pakpaard zijn. Of je nu slechts een handvol reserveonderdelen en benodigdheden nodig hebt of een pakket aan producten moet inladen, er is een effectieve pedaalvriendelijke optie beschikbaar. Hier zijn de oplossingen voor de spullen die je mee wilt nemen op bijvoorbeeld een kinderfiets 14 inch

 

Zakken

Onderschat nooit het draagvermogen van je bestaande uitrusting. Zelfs de achterzakken van een trui kunnen een ware schat aan essentiële ritschatten zijn, met alles tot minipompjes die gelukkig worden ingeslikt. Het nadeel is dat Lycra een beetje doorhangend en onstabiel kan worden. Echter, speciaal gemaakte jassen voor woon-werkverkeer hebben vaak een scala aan opbergmogelijkheden, en woon-werkbroeken hebben vaak ook meerdere zakken.

 

Fietstassen

De klassieke optie voor fietsers; je zult versteld staan ​​wat je allemaal in een viertal fietstassen kunt vervoeren – twee achteraan, twee vooraan – of zelfs maar een paar. Hoewel afzonderlijke grote ladingen uit den boze zijn, is het, als je een aanzienlijke verzameling kleine tot middelgrote artikelen heeft die vervoerd moeten worden, eenvoudig om de lading over de zakken te verdelen, zowel voor gewichtsverdeling als gewoon om te weten waar je wat hebt neergezet in een fietstas.  

 

Stuurtassen

Veel mensen zijn grote fans van stuurtassen en hoewel ze een beetje gewicht boven je voorwiel plaatsen, wat de handling kan beïnvloeden, betekent hun beperkte capaciteit dat je waarschijnlijk niets zwaar genoeg zult dragen om de rit echt te verstoren. De terugverdientijd is dat ze snel toegankelijk zijn, iets meer kunnen bevatten dan een zadeltas – ideaal voor enthousiaste fotografen om hun camera bij de hand te houden – en ze worden vaak geleverd met een doorzichtig bovenvak dat perfect is voor kaarten of, waarschijnlijker tegenwoordig, je mobiele telefoon. En als je er een kiest met een schouderband, neem je hem gemakkelijk mee van de fiets. 

 

Manden

Voormanden zijn misschien alleen geschikt voor sommige fietsen en sommige rijders, maar geef ze niet uit de hand: ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen verrassend veel dragen. Het nadeel is dat ze niet bedekt zijn, zodat iedereen kan zien wat je hebt, en al het gewicht is over het voorwiel, zodat ze de controle wat minder zeker kunnen maken. Maar ze zijn goed en eenvoudig om te dragen.

 

Rugzakken

De eenvoudige peuterrugzak is de eerste gedachte van de meeste mensen als het gaat om het dragen tijdens woon-werkverkeer, maar het is niet per se de beste optie. Met een gewatteerd ruggedeelte waardoor je gemakkelijk kunt zweten en zware gewichten of slechte pasvorm die tot rugbelasting leiden, zijn rugzakken alleen echt goed voor lichte tot middelzware ladingen. Er is echter genoeg keuze, en fietsspecifieke rugzakken helpen de minpunten teniet te doen.

 

Stoeltassen

De oude favoriet: stoeltassen zijn er in alle vormen, maten, kleuren en zelfs montagesystemen – van gepatenteerde technologie tot de echt universele klittenband. Met zo’n enorm assortiment om uit te kiezen, zou je er een moeten kunnen vinden die perfect past bij je specifieke vereisten. Ze zijn ook supergoedkoop, eenvoudig en gemakkelijk over te zetten van de ene fiets naar de andere.