Boerderijtuinen
Image default
Kinderen

Professionele Kinderopvang in Almere

Het is belangrijk dat ouders onbezorgd naar hun werk kunnen gaan, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de zorg voor hun kinderen. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer en meer ‘quality time’ in de uren dat de hele familie thuis is. Voor veel families is het daarom noodzakelijk om ergens opvang te vinden voor hun kinderen gedurende een gedeelte van de week. Daarmee is helemaal niets mis. Bij een goede kinderopvang zoals Second Home kinderopvang in Almere, wordt een veilige omgeving gecreëerd waar uw kind alles kan doen wat het thuis doet: spelen, rusten, slapen, sporten en nieuwe dingen leren. Het bijkomend voordeel van een kinderopvang is het ongedwongen contact met andere kinderen.

Wat maakt kinderopvang in Almere speciaal?

Het belangrijkste aspect van een kinderopvang is dat uw kinderen zich er helemaal op hun gemak voelen. Daarom wordt er gewerkt met professionele leidsters die een passie voor kinderen hebben. Ook de omgeving is helemaal kindvriendelijk ingesteld. Er worden geen eisen gesteld aan wat uw kind wil doen, hoewel bijvoorbeeld de tijd die ze voor een computer of televisiescherm mogen doorbrengen wel gelimiteerd wordt. Alle programma´s en activiteiten worden speciaal geselecteerd voor verschillende leeftijdsgroepen.

Een open sfeer

Voor een goede communicatie met de ouders hangen in elke ruimte camera´s. U krijgt een wachtwoord, waarmee u via de website op elk moment live kunt kijken hoe het met uw kind gaat. Dit systeem garandeert de veiligheid van zowel de kinderen als de begeleiding. We snappen dat niet elk kind hetzelfde is. Daarom worden bij Second Home Kinderopvang in Almere veel verschillende mogelijkheden aangeboden en kan er over alles gepraat worden.

Duidelijke grenzen zijn belangrijk

We werken uiteraard met regels en grenzen, die erop gericht zijn om de kinderen te helpen om zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke en aangename mensen. Hierbij gaat het om logische grenzen die u waarschijnlijk thuis ook stelt. Zo hoort bijvoorbeeld iedereen gerespecteerd te worden. Als er onenigheid is wordt dat uitgepraat en alles wat gebruikt wordt, moet worden opgeruimd.

https://secondhomekinderopvang.nl/