Boerderijtuinen
Image default
Mode en Kleding

De vele voordelen van Crocs

Crocs zijn vederlicht, zeker in vergelijking met de Goodyear-gelaste halters waar we het meestal over hebben. Ze gebruiken een eigen materiaal dat ze Croslite noemen, een “schuimend EVA (ethyleenvinylacetaat)” dat zich uitzet in een mal. Het schuimende proces is wat de schoenen zo licht maakt, wat ideaal is als je van plan bent om een tijdje aan je voeten te staan. Het innovatieve materiaal maakt ze ook…

Comfortabel
Er zijn niet veel mensen die terugvechten over hoe comfortabel Crocs zijn. Het EVA-materiaal is niet alleen licht van gewicht, maar vormt zich ook naar je voeten. Ze werden op een gegeven moment door de American Podiatric Medical Association als een geaccepteerde schoen genoemd en worden gezien aan de voeten van veel mensen die werken in veeleisende banen die de hele dag moeten staan.

Waterdicht en ademend
Het kenmerkende whack-a-mole oppervlak van de Classic Clog is wat Crocs zijn kenmerkende uitstraling geeft. Ze laten je voeten ook ademen en laten het water gemakkelijk weglopen, waardoor ze een ideale zomerschoen zijn.

Gemakkelijk schoon te maken
Omdat ze waterdicht zijn, zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken. Zeep en water is alles wat je nodig hebt om Crocs te onderhouden, terwijl andere schoenen speciale schoonmaakmiddelen, borstels en polijstmiddelen nodig hebben om hun glorie van voor het morsen te herstellen.

Recessiebestendig
Ondanks de vele wendingen is Crocs als bedrijf erin geslaagd om, net als zijn schoenen, overeind te blijven. Het is een beursgenoteerd bedrijf en sinds het begin van de pandemie zijn de aandelen van Crocs met ongeveer 300 procent gestegen. Dus terwijl je wel of niet in een paar van zijn klompen glijdt, kun je CROX-aandelen kopen en een rendement krijgen.

Wil je zelf deze fantastische schoenen ook voordelig aan de haak slaan? Kijk dan eens bij de Crocs sale en vind de leukste Crocs tegen een goede prijs online.