Boerderijtuinen
Image default
Mode en Kleding

Hoe u de perfecte outfit voor uw kind kunt matchen

Als je door de kledingkast van je kind kijkt en elk kledingstuk in dezelfde kleur ziet, kan het lijken alsof je in een aflevering van How I Met Your Mother leeft, maar met meer uitroeptekens en minder sexuele spanning. Dat betekent echter niet dat je helemaal moet stoppen met het matchen van outfits. U hoeft zich alleen maar te concentreren op het maken van kleurenpaletten die passen bij de persoonlijkheid van uw kind. Overweeg deze tips voor het matchen van de perfecte outfit voor uw kind. (Heb ik echt net palette getypt?)

Mode gaat niet over het matchen van kleuren

Mode heeft weinig te maken met kleurafstemming en alles met stijl en design.

Kleurencombinaties

Wanneer je kleurencombinaties draagt ​​die te dichtbij zijn, kan het lijken alsof je een uniform draagt ​​in plaats van een outfit, wat altijd een grote fashion no-no is.

Matchen

De beste manier om kleuren te matchen is niet alleen door te vergelijken wat je al in je kast hebt; koop in plaats daarvan items die tijdloos zullen zijn.

Antrctietgrijs

Een antracietgrijs wollen pak raakt nooit uit de mode, waardoor het een uitstekende aanvulling is op elke garderobe.

Het gaat om het coördineren van patronen

Voor jongens, vooral tussen de 4 en 12 jaar, zijn er tientallen manieren om te matchen.

Patroon

Vermijd het dragen van een patroon met een groot blok of streep – u zou bijvoorbeeld niet willen dat uw zoon een combinatie van strepen op zijn shirt en broek draagt ​​die breder zijn dan 15 cm breed.

Strepen

Een goede vuistregel is dat als een van beide stukken een gestreept patroon heeft (met drie of meer kleuren), geen van beide verticale strepen mag hebben. Als iemand horizontale strepen heeft, mogen geen van beide horizontale strepen hebben.

Jongens polo

Voor jongens moet de kleding leuk en kleurrijk zijn. Dit kan een uitdaging zijn als je zoon een verscheidenheid aan kleuren heeft die hij graag wil dragen (en dat zal hij ook doen). Kies één kleur als neutrale basis (bruin, blauw of zwart werken goed) en laat hem daar al zijn andere kleuren uitkiezen. Een jongens polo is geweldig omdat ze bij bijna alles passen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor iedere outfit. Veel plezier met hoeden, sjaals en brillen

Accessoires

Hoeden, sjaals en brillen zijn allemaal geweldige accessoires die leuk zijn voor kinderen om mee te experimenteren. U kunt een muts of sjaal op uw kind passen en kijken hoe het eruit ziet. Dit zal hen ook enthousiast maken om zich aan te kleden!

Coördineer basisitems zoals jeans, overhemden of truien

Zelfs als je niet van plan bent om je kind mee naar buiten te nemen, is het fijn om je snel en comfortabel te kunnen aankleden. Het coördineren van bodems en topjes zoals jeans, overhemden of truien zal beide prestaties veel gemakkelijker maken.

Sneakers

Vergeet schoenen niet! Sneakers passen bij bijna elke outfit en zijn een geweldige manier om een ​​minimalistische look te behouden zonder op blote voeten te eindigen. Bron: https://www.stylonic.nl