Boerderijtuinen
Image default
Mode en Kleding

Wat is het belang van een bh

Wat is het belang van een bh

Een vrouw in prachtige lingerie is natuurlijk super mooi. Toch dient een goede bh meer dan alleen uitstraling. Een goede bh is namelijk de basis voor iedere outfit, zowel voor de fysieke gesteldheid van een vrouw als het optische gedeelte. Een goede bh is dus werkelijk onmisbaar en niet voor niets daarom ook een belangrijk onderdeel voor iedere vrouw. Toch zien we, dat er nog steeds een flinke groep vrouwen is, die zichzelf niet de tijd gunnen om op zoek te gaan naar een goede bh. De ondersteuning is vaak minimaal en ook de maatvoering is in veel gevallen niet helemaal zoals het hoort te zijn. Kortom, tijd voor wat tips!

Een goede bh ondersteunt je borsten

De belangrijkste reden waarom iedere vrouw een goede bh zou moeten dragen, is omdat een goede bh zorgt voor voldoende ondersteuning. Het maakt daarbij dus niet uit of het gaat om een grote cupmaat of een ietwat kleinere cupmaat. Vervelend genoeg zijn er namelijk ook vrouwen die genoodzaakt zijn tot het dragen van een prothese bh, doordat ze door een operatie één of beide borsten nu moeten missen. Zorg er daarom dus ook voor dat je respectvol met je eigen borsten omgaat en biedt ze dus de ondersteuning die ze verdienen.

Het maakt je outfit compleet

Veel vrouwen hebben geen idee wat een goede bh doet met de pasvorm van hun kleding. Wanneer je namelijk een bh draagt die niet helemaal goed aansluit en je draagt dit samen met een shirt die wat strakker zit, dan zal je dit eenvoudig kunnen terugzien. Daarnaast is het ook goed te weten dat wanneer je een strand jurk draagt die wat lager is uitgesneden het dragen van een freya bikini met push up wellicht een wat verstandige keuze is dan te kiezen voor een bikini zonder push up. De push up in zowel een bh als bikini zorgt er namelijk voor, dat je borsten worden gelift, waardoor je een natuurlijk decolleté creëert. 

Geeft je zelfvertrouwen

Veel vrouwen hebben niet het besef wat het met je doet wanneer je een goede bh draagt. Dit komt voornamelijk doordat ze een goede bh vaak wat aan de prijzige kant vinden en dat klopt. De prijs voor een goede bh kan immers al snel oplopen tot 60 a 80 euro. Echter, wanneer je er normaal mee omgaat, kan zo’n bh vaak tot wel een jaar mee. Als je dit doorrekent, dan kun je dus beter ieder jaar twee shirts minder halen en een goede bh, want je zult zien dat het niet alleen zorgt voor een betere pasvorm, maar dit ook je zelfvertrouwen ten goede komt.