Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Deze hovenier vlak bij Linne die raad weet met zakelijke tuinen

Als bedrijf of overheidsinstelling zien dagelijks vele bezoekers en werknemers uw gebouw en daarbij aansluitend ook de tuin. En u wilt natuurlijk dat uw gebouw en tuin datgene uitstralen waar u als bedrijf of instelling voor staat. Maar u bent gespecialiseerd in het leiden van uw bedrijf of instelling en dit is geen hoveniersbedrijf. Om de tuin te creëren die bij uw onderneming past kunt u dus wel wat hulp gebruiken. En de tijd om veel verschillende mensen te bellen en hiervoor in te schakelen, is er niet. De tuinman uit Limburg waar u dan naar op zoek bent, is een hovenier van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint-Odiliënberg, nabij Linne.

Alles is mogelijk voor uw bedrijfstuin

Deze hovenier en tuinman nabij Linne weet wat te doen met de tuinen van bedrijven en instellingen in Limburg. Zij hebben een grote deskundigheid in groenvoorziening en gebruiken deze kennis ook voor het maken en aanleggen van zakelijke tuinen. Tuinen die dus bij een bedrijf passen. Doordat deze tuinman uit Limburg beschikt over een groot wagen- en machinepark, zijn zij in staat om elke opdracht uit te voeren. En hierbij maakt het niet uit hoe moeilijk deze opdracht is.

Kies voor een 3D-ontwerp

Het team van deze tuinman uit Limburg bestaat uitsluitend uit ervaren specialisten op het gebied van groenvoorziening. Zij snappen dat een zakelijke tuin een bepaalde uitstraling moet hebben en weten wat hiervoor nodig is. Zij luisteren naar uw wensen en maken vanuit hier een ontwerp voor de tuin. Dit resulteert in een werktekening in 2D of in 3D. En de 3D-tekening kunt u zelfs bekijken met een Virtual Reality-bril waar de hovenier die vlak bij Linne is gevestigd over beschikt. Zo kunt u het ontwerp bekijken en beleven. Na de goedkeuring van het ontwerp gaan de experts van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint-Odiliënberg (Limburg) aan de slag en zorgen ervoor dat de tuin het visitekaartje wordt van uw bedrijf of instelling.