Boerderijtuinen
Image default
Verbouwen

Deze specialist zorgt ervoor dat u als dakdekker dakleien van hoge kwaliteit kunt leggen

Wilt u duurzame dakleien leggen bij uw klanten die er ook nog eens aantrekkelijk uitzien? Bekijk dan het aanbod van Ikking Group. Deze specialist zet zich in voor een milieuvriendelijke variant van allerlei soorten dakproducten zonder in te leveren op de kwaliteit. De dakleien die zij gebruiken zijn dan ook gemaakt van kalksteen en polypropyleen, waardoor deze eenvoudig te recyclen zijn. Bovendien zijn de leien vrij van gevaarlijk kwartstof. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van de dakleien van deze aanbieder? Lees dan verder!

Een milieuvriendelijk alternatief van de beste kwaliteit

Al veertig jaar is deze aanbieder actief in het aanbieden van hoogwaardige dakproducten. Voor het aanbod van dakleien en overige dakproducten werken de specialisten van Ikking Group samen met duurzame producenten. Het resultaat is een daklei van synthetisch materiaal die niet te onderscheiden is van het traditionele product. Door het lichte gewicht van slechts 0,65 gram per lei, zijn de dakleien bovendien gemakkelijker te leggen door de medewerkers van uw bedrijf. Dit zorgt voor minder belasting tijdens de werkzaamheden. Daarnaast biedt dit product de andere voordelen:

  • Ze zijn gemakkelijk te leggen door middel van een hamer of spijkerpistool;
  • Uw klanten kunnen jarenlang vooruit met het nieuwe dak dankzij het gebruik van duurzame materialen;
  • De dakleien zijn ook nog eens relatief voordelig geprijsd.

Bel het bedrijf op voor de mogelijkheden

Wilt u als dakdekker dakleien leggen van deze ervaren specialisten? Dan kiest u bijvoorbeeld voor de Tapco Classic kunstlei. Deze lei is onbreekbaar, weerbestendig en zorgt voor een dak waar uw klant jarenlang plezier van heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakdekkersbedrijf? De medewerkers van Ikking Group vertellen u graag meer het proces en de prijs van deze milieuvriendelijke oplossing. Neem hiervoor contact op met het bedrijf. De specialisten helpen u dan verder met persoonlijk advies.

https://ikking.com/