Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Een Belgisch hardsteen vloer van hoge kwaliteit

Steenhouwerij Breti uit Bladel maakt van Belgisch hardsteen een mooie vloer voor u in regio Eindhoven. Vloeren van deze natuursteen zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom jarenlang mee. Nog een voordeel is dat de vloer vrijwel onderhoudsvrij is. Een vloer van Belgisch hardsteen, ook wel arduin of blauwsteen genoemd, zorgt voor een luxueuzere uitstraling van uw interieur. Het bedrijf werkt met arduin dat afkomstig is uit groeves in de Ardennen. U kunt er ook voor kiezen om de vloer in uw tuin te laten leggen. Natuursteen kan namelijk goed tegen de verschillende weersomstandigheden. Op deze manier creëert u een chique uitstraling in uw gehele woning.

Haal een unieke vloer bij u in huis

Wilt u in regio Eindhoven een prachtige vloer die geheel uniek is. Dan maakt en legt Steenhouwerij Breti uit Bladel graag de tegels voor u in huis of in uw tuin. Buitenshuis komen de tegels ook goed tot hun recht als vijverranden of als omlijsting van elementen in de gevel. Elke natuursteen vertelt een eigen verhaal. De tegels van de Belgisch hardsteen vloer hebben een heel mooie blauwgrijze kleur en bevatten kleine fossielen en aders aan het oppervlak. Hierdoor is elke tegel in uw huis uniek. De steenhouwerij laat de tegels nog meer spreken door de toepassing van diverse technieken.

Neem een karakteristieke vloer en geniet hier jaren van

Ga voor een mooie en heel unieke, exclusieve vloer van prachtig Belgisch hardsteen uit de Ardennen. De uitstraling én het jarenlange plezier van deze tegels zijn uw investering zeker waard. Neem contact op met de steenhouwerij en bespreek de verschillende mogelijkheden voor de natuurlijke, blauwgrijze tegels binnen en buiten uw woning. Steenhouwerij Breti denkt graag met u mee en hoort met plezier welke wensen u heeft. Zo krijgt u de luxueuze, warme én tijdloze vloer waar u van droomt.