Woning en Tuin

Een houten klok kopen van de zorgboerderij

Wilt u een unieke hanglamp of unieke klok kopen? Dan is het een heel leuk idee om deze bij de zorgboerderij te halen. Bij De Lingehof bijvoorbeeld kunt u terecht voor een hanglamp van hout, maar ook als u een houten klok wilt kopen is dit het perfecte adres. De Lingehof was een van de eerste zorgboerderijen van Nederland en bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Diverse verstandelijk gehandicapten krijgen hier de mogelijkheid om begeleid te wonen en kunnen aan de slag in de houtwerkplaats. Hier schuren, schilderen, frezen, assembleren en verpakken ze. Ze maken diverse producten die ze vervolgens verkopen. Voordat een product in de verkoop gaat, wordt deze nog wel grondig geïnspecteerd door de keurmeester van de zorgboederij. Wanneer u een hanglamp van hout of een houten klok wilt kopen, heeft u hier volop keuze tussen verschillende sfeervolle items.

Een unieke houten hanglamp

Bent u op zoek naar een unieke houten hanglamp? Bij De Lingehof is elke lamp uniek, omdat ze handgemaakt zijn door de bewoners. U zult dezelfde lamp dus niet snel bij iemand anders tegenkomen. De lampen die u hier kunt uitkiezen, zijn stuk voor stuk echte blikvangers. U brengt er direct een fijne sfeer mee in huis. De bewoners van de zorgboerderij werken dagelijks met veel liefde en plezier aan de hanglampen en zijn dan ook uiterst trots op het resultaat. Elke hanglamp van hout die gemaakt is, wordt gelabeld met een persoonlijk houten label met daarop de naam van de houtbewerker. Dat is extra leuk, want dan weet u ook wie uw lamp in elkaar heeft gezet!

Een authentieke houten klok kopen

Ook wanneer u op zoek bent naar een authentieke houten klok, kunt u uitstekend bij De Lingehof terecht. De klokken die op deze zorgboerderij worden gemaakt hebben allemaal een warme uitstraling en bevatten een eigen en uniek ontwerp. Wanneer u speciale wensen hebt omtrent uw klok kunt u deze gewoon doorgeven. Zo kunt u zelf de kleur bepalen, maar ook het type wijzerplaat en de uur-aanduidingen. Dit maakt het extra leuk om een houten klok – of een van de andere woonaccessoires – te kopen bij deze zorgboerderij.