Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Een hovenier in Schiedam helpt je bij de make-over van je tuin

Woon je in de buurt van Rotterdam en ben je opzoek naar iemand die je tuin kan oppimpen, renoveren, restylen of een totale make-over kan geven? Kijk dan eens naar de hovenier in Schiedam. Het bedrijf heet Ekhart Groen en zij vinden het geweldig om je te helpen aan een tuin waar je al die tijd al van hebt gedroomd. Een tuin is zeer belangrijk voor veel mensen, al is het in Nederland niet vaak mooi weer, de meeste mensen willen toch een mooie en verzorgde tuin hebben. Het maakt voor Ekhart Groen niet uit of het een tuin is van een nieuwbouw huis of een tuin die al jaren in het onkruid staat. Zij helpen je het hele proces door en samen werken jullie aan de droom tuin. 

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Ekhart Groen vindt het belangrijk dat er geluisterd wordt naar alle wensen en smaken van de klant en streven er naar het plan en de tekening precies zo te krijgen zoals jij dat wilt.  Als allereerst maak je kennis met elkaar en gaan jullie samen de wensen bespreken. Nadat alles op een rijtje gezet is, kan er een tekening worden gemaakt. Degene die de tekening maakt zal op alle details letten en pas nadat de tekening is goedgekeurd wordt er een plan gemaakt. 

Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoe de tuin er op dat moment bij ligt hoe lang het proces gaat duren. Heb je een tuin waar geen onkruid of bomen of andere tuin onderdelen in staan dan zal het natuurlijk sneller gaan dan wanneer de tuin vol planten, bomen en dergelijke in staan. 

Ekhart Groen zal je vertellen hoe het plan van aanpak zal zijn en je kunt samen bespreken wat je eventueel nog in de tuin wilt laten staan en waar je graag bij zou willen helpen of waar niet.