Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Tuin en Vijver Direct helpt jou verder

Een zwembad of een zwemvijver in de tuin is iets waar veel mensen van dromen en in onze ogen is dit niet gek. Je kunt dit zeker zien als een toegevoegde waarde voor vrijwel iedere tuin. De tuin is de plek waar veel mensen tot rust komen en dit is zeker in het voorjaar en in de zomer het geval. Hoe lekker is het als je dan een tuin hebt met een plek waar je even lekker kunt afkoelen. Ook is het mogelijk om je zwembad of zwemvijver te verwarmen, zo kan je er ook lekker in zwemmen op het moment dat de temperaturen buiten lager zijn. Mocht jij ervoor willen zorgen dat je lang op een veilige manier van het water kunt genieten, dan is het aan te raden om de waterkwaliteit goed te monitoren. Mocht jij willen weten hoe je dit het beste kunt doen, dan raden we het je aan om de volgende alinea door te nemen. Hier vertellen we je ook meer over Tuin en Vijver Direct.

Waterkwaliteit monitoren

Het monitoren van de waterkwaliteit is zeer belangrijk en gelukkig kan Tuin en Vijver Direct jou hier goed bij helpen. Dankzij deze partij kan je dit nu heel professioneel en zeer gemakkelijk laten testen. Kies bijvoorbeeld voor het Tuin en Vijver Direct Helder Water abonnement. Dit werkt allemaal top en wanneer je hiervoor kiest, dan krijg je binnen 5 werkdagen professioneel advies en krijg je de beschikking over een analyse. Wanneer je een zwembad of zwemvijver hebt, dan zijn er verschillende seizoenen waarin je gebruik zou kunnen maken van het bad. Dit zorgt ervoor dat je het goed moet testen want in ieder seizoen kunnen er weer andere problemen optreden. Mocht jij ervoor willen zorgen dat jouw waterkwaliteit goed blijft, kiest dan voor de testkit. De testkit bevat het volgende:

 

– 3 monsterflesje voor 3 testen

– 3 gefrankeerde enveloppen voor de gevulde monsterflesjes voor 3 testen

– Instructievel om op een goede manier het watermonster te nemen

 

Wat ook goed is om te weten is dat het water op verschillende belangrijke aspecten geanalyseerd wordt. Dit gebeurt in een lab en aspecten zoals alkaliteit, totale hardheid, visualiteit en geur komen allemaal aan bod. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van punten waar men op test. Ben jij benieuwd waar deze aanbieder nog meer allemaal op test? Dan adviseren we je om een kijkje te nemen op hun website, hier vind je namelijk precies op welke belangrijke aspecten men test.

Voldoende testen

Je water testen is zeer belangrijk voor de hygiëne. Je moet er toch niet aan denken dat wanneer jij of je kinderen in het water zwemmen jullie ziek worden? Mocht jij je afvragen hoe vaak je je water moet laten testen, dan kunnen wij je daar een duidelijk antwoord opgeven. Je zult er namelijk voor moeten zorgen dat je dit zo’n 3 keer per jaar doet, dan dit je wel goed.