Boerderijtuinen
Image default
Bloemen

Een sfeervolle plantenwand binnen aanbrengen

Wilt u het interieur van uw woning, boerderij of bedrijfspand nog gezelliger en groener maken? Duik dan eens in de vele mogelijkheden van een plantenwand binnen. In tegenstelling tot met een standaard potplant geeft een plantenwand een heel vernieuwende dynamiek aan uw kantoor of ontvangstruimte. De frisgroene wand met levende of kunstplanten werkt als echte eye catcher en brengt een positieve sfeer in de ruimte.

Keuze uit diverse soorten plantenwanden voor interieur of exterieur

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak en daarom is het mogelijk om de plantenwand geheel naar uw eigen wensen en voorkeuren te laten maken. Zo kunt u onder meer kiezen voor een wand met kunstplanten, waarbij er vrijwel geen onderhoud nodig is. Daarnaast is de groene plantenwand ook beschikbaar met echt levende planten of met levend mos. Iedere optie brengt zijn eigen sfeer en uitstraling mee. Kiest u voor een levende plantenwand, dan kunt u hem zelf van onderhoud voorzien of dit onderhoud uitbesteden aan uw leverancier. Overigens is er ook een nog een derde optie: de uv-bestendige plantenwand waarmee u uw exterieur uitzonderlijk verfraait.

Wat zijn de kosten van een plantenwand binnen?

De kosten van het laten aanbrengen van een plantenwand binnen of buiten zijn altijd afhankelijk van een aantal variabelen. Hierbij valt onder meer te denken aan de grootte van de plantenwand, de gebruikte materialen en de gekozen uitvoering. Om precies te achterhalen wat de plantenwand van uw voorkeur zal gaan kosten, is het een goed idee om een offerte aan te vragen bij een expert in interieurbeplanting.