Boerderijtuinen
Image default
Aanbiedingen

Haarstyling zonder je haar te beschadigen

Je haar in model brengen zonder je haar te beschadigen klinkt vast als muziek in de oren. En dat kan ook. Met de Dyson Airwrap. Dit styling product van Dyson is namelijk gemaakt om alles met je haar te kunnen doen, zonder daarbij extreme hitte te gebruiken. Het is nu juist die hitte die zo slecht is voor je haar. Met een Airwrap breng je je haar in allerlei modellen. Voor iedere stijl is er een opzetstuk. Je kunt er dus krullen mee maken of golven, maar ook gewoon je haar mee in model brengen.

De opzetstukken

Bij de aankoop van een Dyson Airwrap krijg je al die opzetstukken erbij. Je bent dus met één aankoop klaar voor alle haarstijlen met je Dyson Airwrap. Er zijn opzetstukken van verschillende diktes om je krullen of golven mee te maken. Die zijn er zowel voor linksom als voor rechtsom. Zo bepaal je ook nog welke kant je krullen op gaan. Ook krijg je een volumeborstel en een gladmakende borstel erbij. Voor optimale styling is de pre-styling haardroger ook onderdeel van het pakket. Ieder haar is anders en het is in sommige gevallen ook mogelijk zelf te bepalen welke opzetstukken je voor jou haar het beste kunt kiezen. 

De technologie van Dyson

Dyson is een unieke op het gebied van haarstyling. Producten van Dyson maken gebruik van hun eigen technologie. Zo heeft de Dyson Airwrap een V9 motor waarmee het apparaat werkt. Er wordt voor het krullen gebruik gemaakt van het coanda-effect. Daarmee trekt het haar naar de Airwrap en wordt er omheen gewikkeld. Zo ontstaan er krullen in je haar.