Boerderijtuinen
Image default
Auto's en Motoren

Het laatste nieuws over Ford Transit Connect lease

Een bedrijfswagen is in veel branches onmisbaar. Je vervoert er je apparatuur of materialen mee. Of je bezorgt producten bij je klanten. Dit is vaak niet of nauwelijks te doen met een gewone personenauto. Daarom hebben veel ondernemers, ook zzp’ers, een bedrijfswagen van de zaak. Deze auto’s worden meestal geleaset omdat dit voor jou als ondernemer vaak de beste oplossing is. Ga je voor Ford Transit Connect lease dan weet je dat je een betrouwbare wagen ter beschikking hebt waar je altijd op kunt vertrouwen.

Leasen is snel populair geworden bij zakelijk auto leasen

 Het leasen van bedrijfswagens is in de afgelopen jaren snel populair geworden. Bedrijven zien in dat het belangrijk is om in een representatieve auto te rijden. Dit is goede reclame voor je bedrijf en het wekt vertrouwen bij je klanten. Maar om de paar jaar een nieuwe auto aanschaffen is een kostbare aangelegenheid. Daarom doen veel ondernemers dat liever niet. Als je kiest voor operational lease dan hoef je daar ook niet meer over na te denken. Want als het contract is afgelopen dan kun je gewoon weer een nieuwe auto uitzoeken. Als je tevreden was dan neem je bij voorbeeld weer een Ford Transit, maar je kunt ook voor een ander merk gaan als je dat zou willen.

De kosten zijn beheersbaar

De kosten die gemoeid zijn met het leasen van een bedrijfswagen zoals de Ford Transit Connect zijn vooraf bekend. Dit maakt het gemakkelijk deze kosten in de boekhouding op te nemen. Daarom is het voor de administratie ook een stuk simpeler om voor lease te kiezen. Geen aparte facturen die moeten worden verwerkt, de kosten kunnen vooraf worden ingeboekt als vaste kosten voor de gehele leaseperiode. Ook bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting die jaarlijks moet plaatsvinden is dit een groot voordeel.

https://www.autoleasecentrale.nl/