Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Maak indruk door exclusieve hanglampen aan het plafond te bevestigen

Zou u graag exclusieve hanglampen willen inkopen? Hanglampen die u nergens anders vindt? Ga dan in zee met Kroonjuweel. Zij bieden u de mogelijkheid om een hanglamp geheel op maat, volgens u wensen, te laten maken. Zo maken zij bijvoorbeeld een unieke hanglamp van nikkel voor u waar u geheid indruk mee maakt! Hang de lamp in de half of in de woonkamer en u heeft een interieurstuk waar u een statement mee maakt.

Een hanglamp met een exclusief design

Bij Kroonjuweel in Nuland maken de specialisten als sinds 1994 moderne, eigentijdse en klassieke verlichting op maat.Zij hebben een ware voorliefde voor ambacht en vakmanschap. Met hun expertise maken zij zelfgemaakte lichtsculpturen, geheel naar uw wensen. Zij maken dus als het ware gewoon uw droomlamp! Van videlampen voor in de hal tot industriële kroonluchters voor in de woonkamer: de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Hunexclusieve hanglampenkunnen ontwikkeld worden in diverse kleuren en materialen. Zo kiest u bij Kroonjuweel bijvoorbeeld uit een hanglamp in nikkel, antraciet, wit of koper/brons. Vindt u het lastig om te bepalen welke kleuren en materialen het best passen binnen uw interieur? Dan geven zij u graag lichtadvies. Dan weet u zeker dat de hanglamp past bij de desgewenste locatie.

Maak uw wensen kenbaar

Wilt u een mooie nikkel hanglamp voor in uw hal of een moderne koperen design hanglamp voor boven uw eettafel kopen? Ga met deze specialisten rond de tafel zitten en maak uw wensen kenbaar. Bent u benieuwd wat u zoal van hen kunt verwachten? Bekijk dan hun voorgaande projecten en laat u inspireren. Hier krijgt u een goede indruk van wat er mogelijk is en waar zij toe in staat zijn. Wilt u graag meer informatie ontvangen over hun exclusieve hanglampen en de werkwijze? Neem telefonisch contact met hen op of bezoek de atelier in Nuland, nabij Den Bosch en Oss.

https://www.kroonjuweel.com/