Boerderijtuinen
Image default
Dieren

Sleutels voor het kiezen van het beste puppyvoer

Wanneer u een puppy adopteert, zal uw nieuwe metgezel voor alles van u afhankelijk zijn. Van de zindelijkheidstraining tot het eten, u zult er altijd voor hem moeten zijn. Uw puppy gelukkig en gezond houden is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat hij zijn hele leven vol vertrouwen en liefde blijft. Door vooraf wat onderzoek te doen, kunt u uw huisdier vanaf de eerste dag de best mogelijke voeding geven. De juiste voeding kan ook het zindelijk maken en andere trainingstaken vergemakkelijken. Hoewel de meeste puppy’s graag zowat alles eten, is het belangrijk te weten hoeveel energie ze van hun voeding nodig hebben, en hoeveel eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en koolhydraten ze in verschillende fasen van hun leven nodig hebben.

 

 

Hoe kies je het beste puppyvoer?

Met zoveel keuzes beschikbaar, kan het moeilijk zijn om te weten welk puppyvoer het beste is voor uw huisdier. Om ervoor te zorgen dat u het beste Orijen puppy voor uw harige vriend kiest, moet u een paar dingen in gedachten houden. – De leeftijd van de puppy – Puppy’s hebben op verschillende leeftijden verschillende voedingsbehoeften. U zult een voeding moeten vinden die geschikt is voor de leeftijd van uw puppy. – Gezondheid van de puppy – Verschillende puppy’s hebben verschillende gezondheidsbehoeften. Als uw puppy een gezondheidsprobleem heeft, moet u een voeding zoeken die geschikt is voor zijn gezondheidstoestand. – Het ras van uw puppy – Hoewel de meeste commerciële puppyvoeding gemaakt is om geschikt te zijn voor puppy’s van alle rassen, moet u een voeding zoeken die speciaal geschikt is voor het ras van uw puppy. – De omgeving van uw puppy – Als uw puppy in een warme, vochtige omgeving leeft, moet u een voeding zoeken die minder vet bevat. Als uw puppy in een koude, droge omgeving leeft, moet u een voeding zoeken die meer vet bevat. – Het activiteitsniveau van uw puppy – Als uw puppy erg actief is, moet u een voeding zoeken die meer eiwitten bevat. Als uw puppy minder actief is, moet u een voeding zoeken die minder eiwitten bevat.

 

Ken de voedingsbehoeften van uw puppy.

Naarmate een puppy opgroeit, veranderen zijn voedingsbehoeften. Bij de geboorte krijgen pups alle voedingsstoffen die ze nodig hebben uit de moedermelk. Tijdens hun eerste levensweek krijgen ze ook hun noodzakelijke voedingsstoffen uit de moedermelk. In deze fase maken pasgeboren pups nog een grote ontwikkeling door. Als ze drie weken oud zijn, beginnen ze vast voedsel te eten. In dit stadium hebben puppy’s voedingsstoffen nodig die hen in staat stellen in een gezond tempo te groeien en hen helpen de juiste spieren, botten en organen te ontwikkelen. Puppy’s moeten ook een dieet krijgen met veel eiwitten, calcium en fosfor om sterke botten te krijgen. Groei is een proces waarbij het lichaam weefsel en organen vergroot en het vermogen om functies uit te voeren vergroot. Sommige puppy’s hebben moeite om aan te komen, terwijl andere te snel groeien. Als u weet wat de voedingsbehoeften van uw puppy zijn, kunt u een voeding kiezen die voor hem geschikt is.

 

Voedingsstoffen waarop u moet letten in puppyvoeding

Eiwit – In elke levensfase van uw puppy heeft hij een constante toevoer van eiwit nodig. Deze voedingsstof is verantwoordelijk voor de opbouw en het herstel van spieren en weefsel, en voor de productie van antilichamen tegen ziekten. – Puppyvoer bevat meestal meer eiwitten dan volwassen hondenvoer. Naarmate uw puppy groeit, moet de hoeveelheid eiwit in zijn voeding iets worden verminderd. Het beste puppyvoer zal een hogere hoeveelheid eiwit bevatten. – Puppyvoer dat veel eiwitten bevat, moet ook de juiste soorten eiwitten bevatten. Aanbevolen eiwitbronnen voor puppy’s zijn kip, lam, zalm en kalkoen. Vet – In elke levensfase van uw puppy heeft hij een constante aanvoer van vet nodig om de huid en vacht gezond te houden. – Puppyvoer bevat meestal meer vet dan volwassen hondenvoer. Naarmate uw puppy groeit, moet de hoeveelheid vet in zijn voeding iets worden verminderd. Het beste puppyvoer zal een grotere hoeveelheid vet bevatten. – Puppyvoer dat veel vet bevat, moet ook de juiste soorten vet bevatten. Aanbevolen vetbronnen voor puppy’s zijn kippenvet en kippenlever. Vitaminen en mineralen – Vitaminen en mineralen fungeren als katalysator voor veel functies in het lichaam van uw puppy, onder andere voor het behoud van een normale spierfunctie en een sterk immuunsysteem. – Het beste puppyvoer bevat een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen. Aanbevolen vitaminen en mineralen voor puppy’s zijn vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine E, vitamine K, calcium, ijzer en zink.

 

Te vermijden ingrediënten in puppyvoeding

– Kunstmatige conserveringsmiddelen – Deze additieven worden vaak gebruikt in hondenvoer om de houdbaarheid van het product te verlengen. Na verloop van tijd kunnen ze giftig worden voor uw puppy. – Bijproducten – Sommige merken hondenvoer gebruiken bijproducten als belangrijkste ingrediënten. Bijproducten bestaan meestal uit zaken als snavels, veren, klauwen en andere onderdelen die normaal gesproken worden weggegooid. – Maïs, maïsmeel of maïsglutenmeel – Maïs wordt vaak gebruikt in hondenvoer als goedkope bron van zetmeel.

 

Waarom is puppyvoer anders dan hondenvoer?

Puppyvoer verschilt om een aantal redenen van hondenvoer. De belangrijkste daarvan is de voedingsbehoefte van puppies. – Puppyvoer is beter verteerbaar. Het heeft een lager eiwitgehalte (om snelle groei bij uw puppy te voorkomen) en is beter verteerbaar. – Puppyvoeding is speciaal samengesteld voor de verschillende levensfasen van een puppy. – Puppyvoeding bevat meer vet, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor de groei. – Puppyvoeding bevat minder eiwitten om een snelle groei van uw puppy te voorkomen.

 

Conclusie

Wanneer u ervoor kiest een puppy te adopteren, verplicht u zich tot een leven lang zorg en gezelschap. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw puppy gelukkig en gezond opgroeit, is om hem vanaf de eerste dag de beste voeding te geven. – Het beste puppyvoer bevat een grote hoeveelheid eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen, en weinig kunstmatige conserveringsmiddelen en bijproducten. Het is belangrijk op te merken dat niet alle hondenvoer gelijk is. Het is essentieel om een merk te kiezen dat speciaal voor puppy’s is gemaakt. Het beste puppyvoer is rijk aan de noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen die puppy’s nodig hebben om uit te groeien tot gezonde honden. Met het juiste voer zal uw puppy gelukkig en gezond opgroeien, en heeft u een geweldige metgezel voor het leven.

https://www.petfooddiscount.nl/content/ecostyle-hondenvoer