Boerderijtuinen
Image default
Verbouwen

Verhuisbedrijven online vergelijken doe je zo

Je inboedel verhuizen naar een nieuwe woning is een hele opgave. Tijdens de verhuizing zijn je meubels kwetsbaar, zeker meubilair dat gelakt of geschilderd is loopt een risico op kras- of stootschade. Met een verhuisbedrijf heb je de zekerheid dat je spullen zorgvuldig worden behandeld. Tenminste, wanneer je een betrouwbaar bedrijf kiest. Het kiezen van een verhuisbedrijf dat werkt volgens jouw wensen en behoeften is, gezien het grote aanbod, nog niet zo makkelijk. Gebruik daarom de tips uit dit artikel om verhuisbedrijven te vergelijken op een aantal belangrijke voorwaarden.

Een betrouwbaar verhuisbedrijf dankzij het Erkende Verhuizers keurmerk

De eerste is makkelijk. Kies altijd voor een verhuisbedrijf met het Erkende Verhuizers keurmerk. Verhuisbedrijven met dit keurmerk voldoen aan de strenge eisen van de brancheorganisatie. Met een Erkend Verhuisbedrijf ben je er dan ook altijd zeker van dat je spullen met zorg worden behandeld en dat de diensten van het bedrijf betrouwbaar zijn.

Checklist voor het controleren van een opslagruimte

In Brabant kun je kiezen voor een verhuisbedrijf met opslag in Roosendaal of opslag in Etten-Leur of Bergen op Zoom. Controleer altijd of de volgende punten op de website benoemd worden:

  • Isolatie van de opslagruimte
  • Verwarming
  • Toegang middels een sleutel of toegangscode
  • De aanrijroute vanaf de snelweg of andere hoofdweg

Andere diensten bij een verhuisbedrijf

Tot slot is prettig om voor een verhuisbedrijf te kiezen dat meerdere diensten aanbiedt waarmee je verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Denk daarbij aan een transportservice waarbij je een verhuiswagen kunt huren. Of een verhuislift waarmee je makkelijk zware spullen vanaf de bovenverdieping in kunt laden. Ook een inpakservice is mogelijk waarbij je spullen netjes worden ingepakt. Sommige bedrijven leveren zelfs de inpakmaterialen. Zo wordt je verhuizing nog makkelijker, veiliger en comfortabeler. Neem de moeite om verschillende offertes op te vragen zodat je een goede keuze kunt maken. Succes met je verhuizing!