Boerderijtuinen
Image default
Kinderen

Piedro schoenen: topkwaliteit voor kinderen

Piedro schoenen: het beste voor kinderen

Zoekt u schoenen die helemaal hip zijn voor uw kind? Dan zijn de schoenen van Piedro absoluut een musthave. Bij Nijhof Schoenen zijn er maar trots op. De nieuwste collectie in de nieuwste trends en met de nieuwste materialen. De schoenen zijn geschikt voor jongens en meisjes , en variëren van comfortabele gympen tot stoere boots en sportieve meisjes sneakers. In onze webshop kunt u terecht voor alle bekende kindermaten ( wel zo handig ). Deze kindermaten vindt u in onze Piedro collectie:

XS – wijdte 2,5

S – wijdte 3,5

M – wijdte 3,5

B – wijdte 5

Bij de maten XS en S maakt u de kinderschoen vaak nog een halve wijdtemaat kleiner dankzij de sluiting. Bij M groeit uw kindervoet nog makkelijker mee: u maakt de wijdte zowel smaller als breder dankzij de sluiting. En bij B hebt u hierdoor zelfs nog ruimte tot wijdte 6. Zo houdt uw kind dus lang plezier van de schoen.

Oog voor ontwikkeling van kindervoeten

Uw kinderen willen bij schoenen maar één ding: ze moeten er goed mee voor de dag komen. Dus met een hippe kleur, een leuk motiefje of een stoere applicatie. Als ouder wilt u in de jonge jaren van uw spruit vooral dat de kindervoeten zich goed ontwikkelen. Piedro bedacht daarom schoenen en gympen met de volgende kwaliteiten:

  • voetbed dat uw kind goed ondersteunt én lekker zit
  • bijzonder krachtige hielstukken die de voet goed op zijn plek houden
  • de beste looks

Wat dit in de praktijk betekent voor de voeten van uw kind? Allereerst dat uw kind goed recht blijft lopen dankzij het hielstuk. En daarnaast dat u problemen aan voet, knie, heup of rug van uw kind voorkomt. Deze verantwoorde keuzes combineerde het merk dus met een vrolijke uitstraling waar uw kind mee gezien wil worden. Uw kids blij, u blij 🙂

Piedro schoenen ook geschikt bij steunzooltjes

Heeft uw kind ‘moeilijke’ voeten? En gebruikt het hiervoor een orthopedische zool? Met Piedro schoenen zit het helemaal goed. Want alle schoenen van dit merk krijgt u standaard met een uitneembare zool. Zo plaatst u eenvoudig uw op maat gekregen inlegzool op deze plek. Dan weet u zeker dat u goed omgaat met de voeten van uw kind.

Onverslijtbaar en kinderproof

U wilt natuurlijk dat uw kinderen lang plezier houden van hun schoenen. Ook als ze er mee in bomen klimmen, balletje trappen of wildere acties mee ondernemen. Piedro maakt daarom standaard alle kinderschoenen met een rubberen zool. De zool buigt heel goed mee en slijt niet. En om de schoen echt kidsproof te maken vindt u in de meeste Piedro’s ook nog eens een extra stevige neus. Laat ze nu maar lopen, die kids!

Meer weten over Piedro?

Kijk rond in onze webshop of bezoek onze winkel in Hengelo. We beantwoorden graag uw vragen. Wedden dat u én uw kinderen zo weglopen met Piedro Sport?

Kom langs in onze vernieuwde winkel in Hengelo(ov) voor het grootste schoenaanbod in Twente!

https://www.nijhofschoenen.nl