Boerderijtuinen
Image default
Bloemen

Eenvoudig gladiolen bestellen in deze webshop

Wil je gladiolen bestellen? Dan doe je dat het best bij Bulbs4you! In deze webshop vind je een ruim aanbod aan bloembollen die je eenvoudig en binnen een paar klikken online bestelt. Ze bieden zowel lente- als zomerbloeiers aan, waardoor je volop keuze hebt en jouw favoriete bloemen er vast en zeker tussen zitten. De bloembollen zijn vaak direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast komen alle bollen van Nederlandse bodem en krijg je 100% bloeigarantie. Naast deze kwaliteitsgarantie profiteer je bij deze specialist ook van uitstekende service. Zo wordt je bestelling zo snel mogelijk geleverd en voorzien ze je, indien gewenst, van deskundig en persoonlijk advies.

Hoe kun je gladiolen het best planten?

Gladiolen bestellen kun je het best vóór het najaar doen. Daarom zijn de bloembollen bij Bulbs4you vanaf 10 februari verkrijgbaar. Wanneer je de bollen eind april of begin mei plant, geniet je in de zomer van prachtige bloemen in je tuin. Je kunt gladiolen zowel in de vrije natuur als in een pot planten. Wanneer je ze in een pot plant, kun je dit het best begin april doen en de pot op een relatief warme plek zetten. Zo kunnen de gladiolen goed groeien. Voor welke optie je ook kiest, je profiteert gegarandeerd van een mooie, sfeervolle tuin waar jij de zomermaanden in kunt doorbrengen.

Plaats je bestelling online

Bij Bulbs4you is het bestellen van gladiolen zeer eenvoudig. Plaats de bloembollen in je winkelmandje, vul je gegevens in en reken direct af. Dit kan via iDEAL, maar ook PayPal en Visa zijn mogelijk. Je bestelling wordt vervolgens binnen drie werkdagen verzonden. Bij een besteding vanaf € 50,- is de verzending ook nog eens gratis. Heb je vragen over bijvoorbeeld het planten van gladiolen of ben je benieuwd naar de andere bloembollen van deze specialist? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen via de contactgegevens op hun website.

https://www.bulbs4you.nl/nl/