Boerderijtuinen
Image default
Huishoudelijk

Ervaar diverse voordelen door een slowjuicer te bestellen

U geniet van diverse voordelen wanneer u besluit om een slowjuicer te bestellen bij de experts van Sapmaker.nl. De perstechniek van een slowjuicer is krachtig, maar voorzichtig. Dankzij deze techniek gaan de voedingsstoffen, mineralen en vitaminen in groenten en fruit niet verloren, waardoor uw lichaam deze beter op kan nemen dan wanneer u groenten en fruit op een andere manier inneemt. Uw lichaam heeft over het algemeen moeite met de opname van essentiële voedingsstoffen uit vezels en enzymen, waardoor wij groenten vaak koken. Dit maakt het makkelijker om de essentiële voedingsstoffen op te nemen, maar zorgt ervoor dat vitaminen verloren gaan. Een slowjuicer produceert geen warmte, waardoor er geen vitaminen verloren gaan. De perstechniek zorgt er daarnaast voor dat de voedingsstoffen in groenten en fruit eenvoudiger opgenomen worden door uw lichaam. U krijgt dus al het goede van groenten en fruit binnen door een slowjuicer te bestellen en te gebruiken. Het sap is daarnaast ook nog eens erg lekker!

Kies een van de twee modellen

De specialisten van Sapmaker.nl bieden twee verschillende modellen aan, namelijk de slowjuicer luxe en de slowjuicer basis. Beide modellen hebben grotendeels dezelfde eigenschappen, echter heeft de luxe slowjuicer een tap om het sap op te vangen in een persvat en is deze variant gemaakt van rvs. Beide modellen zijn van uitstekende kwaliteit en produceren heerlijke sappen, de luxe slowjuicer is echter beter geschikt voor gebruik op kantoor. Bent u geïnteresseerd? Kies dan nu een model dat voldoet aan uw wensen en besluit om deze slowjuicer te bestellen bij Sapmaker.nl.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen over een kwalitatieve machine van Sapmaker.nl? Neem dan gerust contact met hen op door de contactgegevens op hun website te gebruiken. De deskundige medewerkers van dit bedrijf vertellen u graag meer over de voordelen van een slowjuicer en over hun uitstekende dienstverlening.