Boerderijtuinen
Image default
Huishoudelijk

Goedkoop een vaatwasmachine leasen

Is je vaatwasmachine onlangs kapot gegaan, of is hij wel aan vervanging toe? Black Friday en Cyber Monday zijn net voorbij, maar we zien dat de prijzen voor apparatuur mede dankzij de inflatie alsnog vrij hoog zijn. Dit maakt het voor veel mensen niet mogelijk om een goede vaatwasmachine aan te schaffen. Hoe zorg je nu dat dit voor iedereen mogelijk wordt? Dat kan door middel van een vaatwasmachine leasen. Dit houdt in dat je per maand een vast bedrag betaalt voor het huren van de machine. 

Voordelen van het leasen van een vaatwasmachine 

Door het leasen van een vaatwasmachine, hoef je het apparaat niet in één keer aan te schaffen. Zo’n vaatwasser kan namelijk nogal prijzig worden, vooral wanneer je er een van goede kwaliteit wil. Bijvoorbeeld op kantoor, waar er elke dag veel vaat is. Het voordeel van leasen is dat je elke maand vaste kosten hebt en dus vooruit kunt plannen wat betreft de uitgaven. Je komt niet voor verrassingen te staan, zoals de vaatwasser die ineens kapot gaat en je dus in een maand een hoog bedrag moet rekenen. 

Alle zorgen uit handen 

De vaatwasser wordt namelijk bij je op locatie bezorgd en geïnstalleerd. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat of de vaatwasser niet goed werkt, krijg je gratis een reparatie of vervangend apparaat. Je kunt zelf beslissen voor hoe lang je de vaatwasser wil huren. Als je kiest voor een huurtermijn van vijf jaar, mag je na drie jaar de vaatwasser al omruilen voor een nieuwe model.

https://www.skala.nl/witgoed/vaatwassers