Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

Led Design Holland geeft tips over LED verlichting bedrijfspand, zowel voor binnen als buiten

Led wandlampen vindt u tegenwoordig in allerlei stijlen en maten, en van uiteenlopende materialen. Steinel is een merk dat veel wand-led’s op de markt brengt. De witte Steinel met sensor voor binnen-gebruik ziet er modern uit. Het is een witte lamp met een platte boven- en onderkant en een bollende voorkant. Deze Steinel is speciaal ontworpen voor de zolder, gang, garage, kelder, cv-ketel-ruimte et cetera. Hij is gemaakt van sterk kunststof, heeft een lumen-waarde van 700. De 360 graden bewegingssensor heeft een reikwijdte van 1 tot 5 meter. Dit zijn de afmetingen:

-lengte 5,3 cm;

-breedte 30,0;

-hoogte 19,5 cm.

De Raccoon is een buiten wandlamp van Philips in antraciet en wit. Hij ziet er hip uit, heeft een plat ontwerp en is geschikt om in de buitenlucht te hangen. De Racoon weegt 620 gram, is gemaakt van kunststof en metaal en voldoet aan IP44. Dit laatste betekent dat ‘ie spatwaterdicht is. Lampen met deze certificering zijn van boven, beneden, links en rechts goed beschermd tegen spatwater: ze blijven functioneren en het water zorgt niet voor een gevaarlijke situatie.

Als u nieuwsgierig bent naar andere wandlampen, kunt u Led Design Holland inschakelen. Deze led-expert heeft nauwe contacten met led-fabrikanten en kent het aanbod goed. LDH is gevestigd in Breda, maar u hoeft niet perse in die omgeving te wonen om klant te worden. Naast het geven van advies over ledlampen, kan deze firma veel meer voor u betekenen:

-het maken van een lichtplan op maat, oftewel afgestemd op uw wensen en behoeften én de specifieke eigenschappen van de ruimte waar de led’s komen te hangen;

-tegen scherpe prijzen inkopen van de nieuwste ledlampen;

-het ophangen en installeren van de led’s;

-het regelen van de subsidie LED verlichting;

-dienstverlening achteraf mocht een lamp bijvoorbeeld lang voor de levensduur kapot gaan.

Led Design Holland is werkzaam in branches als industrie, detailhandel, kantoor en showroom. Twee geslaagde projecten de afgelopen jaren waren onder meer:

-het Oostelijk zwembad Rotterdam voorzien van ledlampen;

-huisartsenpraktijk Prinsenbeek bijstaan in de overstap naar led met als resultaat een besparing van 91% op de energierekening.

https://www.leddesignholland.nl