Boerderijtuinen
Image default
Financieel

Review van EnquêteVergelijk

Een bedrijf waar je je aan zou kunnen melden om betaald enquêtes in te vullen is EnquêteVergelijk. In deze review van EnquêteVergelijk kijken we of dit een betrouwbaar bedrijf is. Je wilt immers dat je wat verdient met het invullen van enquêtes en niet dat een ander er met de winst vandoor gaat.

Op het eerste gezicht ziet EnquêteVergelijk er betrouwbaar en eerlijk uit. Het bedrijf heeft een redelijk professionele website en schermt met lovende reviews van andere klanten.

Bij het schrijven van deze Review van EnquêteVergelijk viel ons echter wel een paar dingen op. In de eerste plaats is EnquêteVergelijk een Engelse Ltd. Het is dus geen Europees bedrijf en ook is de AVG dus niet zonder meer van kracht. Daarnaast hebben we even gekeken naar het Twitter-profiel van dit bedrijf. Daar viel ons op dat hun laatste post bijna twee jaar geleden was. Ook hebben ze niet zo heel veel volgers op Twitter. Het lijkt er dus op dat ze niet echt meer actief zijn. 

Panelclix review: makkelijk online geld verdienen

In deze Panelclix review bekijken we een bedrijf dat een onderdeel is van Euroclix. Wie zich aanmeldt bij Panelclix, krijgt de mogelijkheid om tegen betaling enquêtes in te vullen. Voor veel mensen is dat aantrekkelijk, omdat ze zo makkelijk extra geld kunnen verdienen. 

Er zijn wel meer bedrijven die het mogelijk maken om tegen betaling enquêtes in te vullen. Niet al die bedrijven zijn even betrouwbaar. Daarom kijken we in deze Panelclix review vooral naar de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Panelclix heeft ruime ervaring

In de eerste plaats valt het ons op dat dit bedrijf ruime ervaring heeft. Het bedrijf bestaat al sinds 1999. Wanneer je al meer dan 20 jaar bestaat, dan moet je wel iets goed doen. Anders ga je op de termijn failliet. In de periode waarin het bedrijf bestaat is het klantenbestand flink gegroeid. Dat zegt natuurlijk ook iets over de betrouwbaarheid. Wanneer je niet zuiver op de graat bent is de kans klein dat je verder kan groeien. 

Natuurlijk zegt het niet alles, maar wat ook een positief punt is, is de duidelijke, moderne website. Je kan goed zien dat er een professionele partij achter dit bedrijf zit. Daarnaast zijn de privacyvoorwaarden op een duidelijke en heldere manier geschreven. Ook dit geeft een positief signaal af over dit bedrijf.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/

Gerelateerde artikelen

Kunt u een lening krijgen voor € 10.000?

Bespaar gelijk op uw vaste lasten met deze extra tips!

Binance review?