Boerderijtuinen
Image default
Bloemen

Uw bloemen en planten koopt u bij een ervaren groothandel met veel expertise

Wanneer u bloemen en planten verkoopt, wilt u natuurlijk de mooiste producten in uw assortiment hebben. Uw klanten verwachten namelijk de beste kwaliteit om zo lang mogelijk van hun bloemen te kunnen genieten. Hiervoor kunt u dan ook het beste een specialist voor inschakelen. Scandiflora is een gespecialiseerde groothandel en biedt een groot assortiment bloemen, planten en bijbehorende decoratie aan. Zij hebben veel expertise in huis en zijn bekend met de Scandinavische bloemen- en plantenmarkt. Ook spreken ze de taal waardoor de communicatie een stuk eenvoudiger is dan bij een bedrijf dat dit niet doet.

Altijd de beste kwaliteit bloemen en planten

Bij deze groothandel bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit bloemen en planten. Zij werken namelijk samen met diverse kwekers in meerdere landen en met FloraHolland. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze altijd mooie en verse bloemen levert. Zo vindt u bij hen rechtstreekse handel uit Afrika en Zuid-Amerika. De snijbloemen uit hun assortiment worden geïmporteerd uit Nederland. Ook verzorgen ze specifieke wensen in samenwerking met FloraHolland. Heeft u wensen en ziet u deze niet in hun assortiment staan? Dan kunt u deze aan een van hun medewerkers doorgeven en gaan zij voor u aan de slag. De kans is groot dat u dan alsnog de bloemen kunt verkopen die u graag wilt hebben.

Bestel uw bloemen eenvoudig en snel

Het bestellen van bloemen en planten doet u bij deze groothandel eenvoudig en snel middels hun bestelsysteem. Op hun website kunt u een inlogcode aanvragen waarmee u inlogt in het systeem. Daar vindt u het gehele assortiment en kiest u de bloemen die u in uw winkel wilt verkopen. Wanneer u vragen heeft over hun bestelsysteem of meer informatie wilt over de verschillende producten, dan kunt u altijd contact opnemen met deze groothandel. Hun medewerkers voorzien u graag van de nodige informatie en geven u indien nodig deskundig advies.