Boerderijtuinen
Image default
Sport

HC Tilburg handhaaft zich in de Hoofklasse Hockey Heren

Zondag, 2 juni.

De heren 1 van HC Tilburg heeft zich gehandhaafd in de Hoofdklasse. Ze moesten strijden om lijfsbehoud en waren dus een degradatiekandidaat. Gelukkig voor ze is het ze gelukt! Eyecons feliciteert ze en doet verslag. 

De play-out wedstrijd was tegen Cartouche. Cartouche had het goed gedaan in de promotieklasse en was daarom een promotiekandidaat, het tegenovergestelde van een degradatiekandidaat. Het was een spannende wedstrijd voor de Heren 1 uit Tilburg. Ze speelden zondag de 3e wedstrijd en hadden een geslaagde wedstrijd geëindigd met een 1-2 overwinning. De hoofdcoach Jeroen Delmee is ontzetten trots op de Heren 1, wat helemaal terecht is! Ze blijven in de HOOFDKLASSE! Wat een wedstrijd. Wat een spanning. Wat een hitte en wat een ontknoping.

Nu speelt Hockeyclub Tilburg dus nog een jaar in de hoofdklasse. Best opmerkelijk voor de club. De eerste wedstrijd tegen Cartouche was ook een overwinning. Ze hebben zich dus twee hockeywedstrijden op rij bewezen tegen de vijand in het hockeyseizoen 18/19.

Nu zijn we natuurlijk heel benieuwd wat er volgend jaar gaat gebeuren met HC Tilburg! Benieuwd naar alle samenvattingen en interviews? Alle hockeyvideo’s van de Tilburgse club zijn namelijk te vinden op Eyecons. Eyecons is het videoplatform voor de sport. Ze willen kleine sporten (lees: competities) zoals de hoofdklasse hockey heren (waar Tilburg in speelt), Livera hoofdklasse hockey dames, korfbal en tweede divisie voetbal rendabel maken. Ze maken deze sporten rendabel door advertentie inkomsten en een bedrag voor live wedstrijden. In de toekomst zijn de wedstrijden van je favoriete hockeyclub dus live te volgen op Eyecons.

Zo hoopt het videoplatform de sporten naar een hoger niveau te tillen. Want te veel hockeyspelers moeten hard werken naast het feit dat ze een topsport beoefenen. Benieuwd? Ga naar Eyecons.com.

https://eyecons.com/kanalen/hc-tilburg