Boerderijtuinen
Image default
Sport

Voedingsadvies bij deze fitness nabij Delft

Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft, biedt voedingsadvies als je wilt afvallen. Naast het brede aanbod aan groepslessen, fitnessapparaten en personal training, bieden zij alle coaching die jij nodig hebt als je wilt afvallen. Gewicht verliezen houdt namelijk meer in dan veel sporten. Gezonde voeding is ook belangrijk. Deze sportschool nabij Delft helpt jou hier graag bij door middel van personal coaching tijdens het sporten en eetschema’s die je thuis kunt volgen. Zo weet je zeker dat je gegarandeerd verschil gaat zien en je lekkerder in je vel gaat voelen met deze fitness in Den Hoorn, nabij Delft!

Hoe werkt deze coaching?

Als je je aanmeldt bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, dé sportschool nabij Delft, krijg je eerst een uitgebreide intake met een persoonlijke coach. Deze coach blijft aan jou verbonden tijdens jouw traject en is je vaste aanspreekpunt binnen de fitness nabij Delft. Tijdens dat gesprek geef je aan wat jij wilt bereiken en in hoeveel tijd je dat wilt. Vervolgens stelt de coach elke week een boodschappenlijstje op en geeft jouw voedingsadvies op maat. Elke week krijg je een contactmoment en zul je jezelf op een professionele weegschaal in de sportschool wegen. Ook op het gebied van bewegen krijg je advies en zij helpen jou welke apparaten het meest effectief zijn en hoe je deze gebruikt. Hier krijg je dan ook een goed schema van en zelfs voor thuis krijg je oefeningen en een werkboek mee. De coaches van deze sportschool nabij Delft proberen een kilo gewichtsverlies per week te bewerkstelligen. Met de juiste inzet kan dit lukken! Om af en toe eens flink te ontspannen, is een mediterende yogales ook goed om af en toe aan deel te nemen.

Begin met afvallen bij deze specialist

Vind jij het moeilijk om de stap te nemen en te beginnen met afvallen? Dan helpt Sportcenter Allround jou graag met deze stap. Door middel van hun coaching is afvallen namelijk helemaal niet vervelend om te doen en het harde werk zal lonen! Neem contact met de fitness nabij Delft op voor meer informatie en sluit een abonnement bij de sportschool af!