Boerderijtuinen
Image default
Sport

Waar let je op bij het bestellen van medailles en sportbekers?

Wanneer je een sporttoernooi of bedrijfsevenement organiseert is het bestellen van medailles, sportbekers of andere prijzen bijna bijzaak. Je hebt zoveel aan je hoofd dat je het bijna zou vergeten. Toch zijn het de prijzen waar het voor de deelnemers natuurlijk allemaal om draait. Zorg er dan ook voor dat je makkelijk en eenvoudig leuke medailles of sportbekers kunt bestellen bij een bedrijf dat een snelle levering garandeert. Dan heb je er zelf geen omkijken meer naar en staat niemand met lege handen bij de prijsuitreiking.’

Let op de levertijden bij het bestellen van medailles en ander sportprijzen

Medailles zijn klein en makkelijk te verpakken. Dat maakt verzenden eenvoudig en je hebt je bestelling meestal dan ook snel binnen. Sportbekers zijn een stuk groter, zijn zwaarder en dus duurder om te verzenden en moeten eigenlijk altijd met een pakketdienst worden verzonden. Kies daarom altijd voor een leverancier die de productie in eigen beheer heeft. Dan weet je zeker dat je bestelling snel voor verzending in orde wordt gemaakt. In veel gevallen heb je de prijzen dan de volgende werkdag al binnen!

Ga op zoek naar mogelijkheden om medailles en sportbekers te personaliseren

Voetbalmedailles of hockey prijzen zijn leuk maar je stelt toch net even andere eisen aan het lokale bedrijventoernooi dan aan een officiële competitie of een toernooit om meer leden te trekken. Voor de jeugd wil je medailles voor iedereen bestellen zodat alle deelnemers een leuk aandenken krijgen. Om bij de volwassenen de competitiedrift aan te wakkeren zet je een grote wisselbeker op een prominente plaats neer, ‘kom hem maar halen!’

Maak van iedere medaille of sportbeker de perfecte prijs door deze te personaliseren bij de leverancier. Ook hierbij is het dus belangrijk dat de productie in eigen beheer is. Meestal kun je bij gepersonaliseerde medailles het lint kiezen, een tekst als opdruk kiezen en een afbeelding ingeven. Of je kiest voor een combinatie, bijvoorbeeld standaard hockey medailles maar wel met een persoonlijke boodschap. Op sportbekers laat je het logo van de club, de hoofdsponsor of het bedrijf afdrukken. De persoonlijke boodschap wordt op een metalen plaatje op de marmeren voet gegraveerd.

Kies voor een leverancier met een goede website voor extra gemak

Bestellen via internet is altijd makkelijker en dat geldt ook voor medailles en sportbekers. Een overzichtelijke website waarbij je de sportprijzen met een paar muisklikken kunt personaliseren heeft dan ook de voorkeur. Tot slot wil je genoeg te kiezen hebben. Voetbalmedailles in verschillende uitvoeringen bijvoorbeeld voor de jeugd, de volwassenen en de senioren.